VILKA TJÄNSTER KAN VI ERBJUDA ER?

INLEVERANS

Inkommande paket och pall hanteras löpande av vår personal och kontrolleras mot inköpsorder i Ongoing. Container hanteras på ett effektivt sätt tack vare vårt transportband.

LAGRING

Vårt lager är 12 meter högt och rumstempurerat med sprinkler. Vi har tre olika höjder i stallaget samt 3 olika plocklådor för mindre gods i hylla. Detta ger er ett mervärde att vi alltid kan välja rätt lagringsutrymme efter ert behov.

SeekPng.com_worker-icon-png_7723736.png

MERARBETEN

Vi utför flertalet så kallade "merarbeten" för våra kunder. Det kan vara allt ifrån ompackning, montering, etikettering, kontroller av artiklar mm. Oavsett vad så hjälper vi gärna till.

PLOCK & PACK

Vi plockar order så effektivt som möjligt, upp till 56 st order per plockrunda. Vår ambition är att packa varje order med så lite luft som möjligt och med miljömässigt bra fyllnadsmaterial. Oavsett ni har behov av att skicka enstaka paket eller en full bild så löser vi de eventuella aviseringar/slottider och dyligt som era kunder kräver.

returpng.png

RETURER

Returer som kommer tillbaka kontrolleras och hanteras löpande.
Via vårt system Ongoing kan vi skicka tillbaka orsakskoder till ditt ERP system.

pngwing.com (2).png

TRANSPORTER

Vi har avtal med ett flertal stora transportbolag så vi kan lösa alla din frakt behov både import och export, från paket till fulla lastbilar/container.
Har du eget transportavtal så är detta inget problem för oss heller.

VÅRA SYSTEM

För transporter använder vi oss utav Nshift Delivery (tidigare Unifaun)

Deras funktion att lägga till de flesta transportörer gör att vi blir flexibla och kan ge våra kunder de fraktalternativ de behöver. 

Vi använder oss utav WMS-systemet Ongoing. Det är ett molnbaserat system som är lättåtkomligt överallt. Vare sig du loggar in på dator, surfplatta eller i mobilen. Deras funktioner passar perfekt för en 3pl-aktör som oss.

Ongoing har ett flertal färdiga integrationer mot olika affärssystem,

vilket gör det snabbt och enkelt att koppla upp sig mot oss.

Är du intresserad av vilka integrationer som finns så kan du läsa mer här.

ongoing_pie_chart_logistics_software3.webp