top of page

Våra tjänster

Vi försöker hela tiden anpassa oss efter kundens behov

IMG_3427.jpg

Inleverans

Vi har en dedikerad personal som hanterar inkommande pallar och paket på ett effektivt sätt. Varje försändelse kontrolleras mot inköpsordern i Ongoing, vilket säkerställer en noggrann och korrekt hantering.

För att ytterligare optimera vår process och för att kunna hantera större godsvolymer, använder vi ett transportband för hantering av containrar. Vi har flera portar där gods lossas på daglig basis, vilket möjliggör en effektiv och smidig hantering av inkommande gods.

IMG_3432.jpg

Lagring

Vårt lager är utformat med höga krav på funktionalitet och säkerhet. Med en höjd på 12 meter och en konstant rumstemperatur hålls lagret i optimalt skick. Dessutom är det utrustat med sprinklersystem för att skydda lagret och dess innehåll vid eventuella olyckshändelser.

Vi erbjuder tre olika standardhöjder för våra lagerhyllor och tre olika storlekar på plocklådor för smidig hantering av mindre gods. Detta ger våra kunder möjlighet att välja en lämplig lagerplats som passar deras individuella behov, vilket ger ett mervärde för våra tjänster.

lådor.jpg

Utleverans

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller att plocka order så effektivt som möjligt. Vårt system möjliggör upp till 56 order per plockrunda, vilket gör att vi kan leverera snabbt och effektivt till våra kunder.

Vi strävar också efter att packa varje order med minimalt med luft och med miljövänliga fyllnadsmaterial för att minska vår miljöpåverkan. Vi förstår vikten av att möta våra kunders önskemål när det gäller aviseringar, slottider och andra krav som kan uppstå i samband med leveranser, oavsett om det rör sig om enstaka paket eller en full bil. Vi ser till att lösa dessa utmaningar på ett professionellt sätt för att säkerställa en smidig leveransprocess för våra kunder.

IMG_3430.jpg

Merarbeten

Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att underlätta för våra kunder och för att möta deras individuella behov. Vi är specialiserade på så kallade "merarbeten", vilket innefattar en mängd olika arbetsuppgifter som ompackning, montering, etikettering och kontroll av artiklar med mera.

Vi är stolta över vår förmåga att möta våra kunders behov och att kunna erbjuda en högkvalitativ och flexibel service. Oavsett vilken typ av merarbete det gäller, så hjälper vi gärna till för att säkerställa en smidig och effektiv process för våra kunder.

returpng.png

Returer

Vi erbjuder en omfattande returhanteringstjänst på vårt lager för att underlätta för våra kunder och säkerställa en smidig hantering av returer. Vi hanterar allt från mottagande och granskning av produkter till sortering och återintegration av varor i lagerhyllorna.

Vi är medvetna om att returer kan vara en utmaning för företag och deras kunder, och vi strävar efter att göra denna process så enkel och effektiv som möjligt. Vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta vår returhanteringstjänst och dess förmåga att öka effektiviteten och kundnöjdheten.

Skriva anteckningar

Kundtjänst

Vi kan i viss mån erbjuda kundtjänst, där vi har medarbetare som jobbar vissa timmar i veckan åt våra kunder för att avlasta administrativa uppgifter så som orderläggning och kundkontakt mm.

Vi är stolta över att använda Ongoing WMS, en molnbaserad lagerhanteringslösning som hjälper oss att hantera vårt lager på ett effektivt och smidigt sätt. Ongoing WMS är en flexibel plattform som stöder flera olika integrationsmöjligheter mot olika affärssystem och andra tekniska verktyg.

Ongoing WMS ger oss en komplett översikt över lagerprocesserna, från inkommande varor till plockning och leverans. Detta gör att vi kan hantera lagerarbetet på ett effektivt sätt, vilket leder till kortare ledtider och högre kundnöjdhet.

Vi är nöjda över att använda Ongoing WMS för att optimera vår lagerhantering och göra den så smidig och effektiv som möjligt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och att alltid ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling

Läs mer om integrationsmöjligheter mot Ongoing.

Klicka HÄR.

Vi använder Ongoing WMS

Bli en del av en stor gemenskap. Ongoing WMS är det mest använda molnbaserade lagerhanteringssystemeth i norra Europa. Läs nedan om hur våra kunder drar nytta av att vi använder Ongoing WMS:

Koppla samman dina säljkanaler

Vi kan enkelt och kostnadseffektivt koppla samman dina säljkanaler tack vare Ongoings omfattande ekosystem av integrationslösningar. Se om din säljkanal är integrerad med Ongoing WMS.

ong ec.png

Med Ongoings kraftfulla och väldokumenterade API:er kan du också bygga skräddarsydda mjukvarulösningar till externa system. Läs mer om hur du använder API:erna och webhooks för att ansluta din egen mjukvara.

Få åtkomst till din lagerdata överallt på valfri enhet

Få kundinlogg till Ongoing WMS. Eftersom Ongoing WMS är en molntjänst kan våra kunder logga in från valfri enhet varsomhelst för att se sina lageruppgifter, t.ex. orderstatus, i realtid. Läs mer om den kostnadsfria kundinloggningen och dess funktioner.

kundloggbild.png

Saknar du stöd för inköpsordrar

Ongoing WMS hjälper dig att hantera dina inköp genom att göra det möjligt att skapa och hantera dina inköpsorder direkt i mjukvaran. Detta kan utföras antingen genom att skapa dina inköpsordrar manuellt eller genom att integrera med externa system. Ongoing WMS stöder funktionalitet för att föreslå vilka artiklar som ska beställas, när och i vilket antal. Använd Ongoing WMS för att generera inköpsordrar.

rapp ong.png

Håll dig uppdaterad med automatiska notifikationer

Ett automatiskt mejl kommer att meddela dig när ett lagersaldo för en artikel faller under en viss nivå, fördefinierad av dig. Stöd finns också för automatiska mejlutskick innehållande lagersaldon och inkommande varor för alla artiklar, inklusive batcher och utgångsdatum, samt mejl med information om dina beställningar automatiskt kommer att skickas till dig. Se alla e-postmeddelanden som stöds för närvarande.

bottom of page