top of page
  • Skribentens bildMarcus Taube

Optimera din logistik med Vätterleden Logistik!
Hej!


Vi är medvetna om att effektiv lagerhantering och logistik är avgörande för framgångsrika företag, och vi undrar om du har övervägt att ta din verksamhet till nya höjder genom att optimera din lagerhantering med hjälp av Tredjepartslogistik?

 

Vi på Vätterleden Logistik står redo att erbjuda skräddarsydda lösningar för lagring, plock, pack, import och export med mera. Vårt moderna lager, strategiskt beläget vid Landvetter Flygplats, sträcker sig över 10 000 kvadratmeter och är redo att möta dina behov.

 

Varför välja oss?

·Närhet till Sjö och Flyg: Beläget nära både Göteborgs hamn och flygplats ger vårt område optimal tillgänglighet för import och export. Kortare transportsträcka ger billigare frakter av container och styckegods.

 

·Fraktpriser: Dra nytta av våra förmånliga fraktavtal och sänk dina kostnader genom att skicka gods på vårt avtal. Vi har förmånliga avtal med flertalet transportörer som skickar gods jorden runt.

 

·Fullservice: Vi erbjuder en komplett lösning – från lagring till leverans, allt under ett tak.       På vår hemsida kan ni läsa mer om de olika tjänsterna vi erbjuder.

 

Varför nu?

Landvetter-området expanderar och blir alltmer attraktivt för företag som söker effektiva logistiklösningar. Med vårt läge som grannar till Landvetter Flygplats och Göteborgs hamn är vi redo att vara din partner i tillväxt.

Så, är det dags att ta nästa steg i din företagsutveckling? Vi skulle gärna diskutera hur vi kan skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page