top of page

NYHETER

STEREO SKIS

Vi har fått äran att hjälpa Stereo Skis
med inleverans, lagring och utleverans av deras skidor runt om i Europa och även utanför EU.
De är ett Norskt bolag med skidor tillverkade i Sverige.

www.stereoskis.com

1667994663902.jfif

I forbindelse med Stereo Skis satsing på det internasjonale markedet, trengte vi en logistikkpartner utenfor Norge. Der fant vi en god match med Vätterleden Logistik AB utenfor Gøteborg som vår logistikkpartner. De har vært på tilbudssida fra dag 1 og vi gleder oss til å vokse internasjonalt og gi våre utenlandske kunder mer smidighet.
 

LOGO-Stereo-skis-b3e5d642.jpeg
Ljus och skugga

På Lagret

I takt med att vi får fler kunder så behöver vi också bygga till fler lagerplatser.

Under vecka 26 börjar utbyggnaden av befintliga pallställage.

Vi får 864 nya platser som vi är taggade på att fylla upp med våra kunders gods!
 

Göteborg 3PL Lager Logistik Landvetter
Papper konstverk

ANTALIS


Vi har startat upp ett samarbete med Antalis. Vi kommer lagra och ombesörja flödet för en av Antalis kunder i Göteborgsområdet.

Antalis är en del av den japanska koncernen Kokusai Pulp & Paper, som är världsledande inom distribution av papper, förpackningar och visuell kommunikation. Kokusai Pulp & Paper har huvudkontor i Japan och finns på Tokyo Stock Exchange (ISIN JP3293350009) med en omsättning på JPY 545 miljarder (ca. €4.2 miljarder) under 2021. I Europa och Latinamerika är Antalis marknadsledande inom BtB av papper och förpackningslösningar och nr 2 inom distribution av visuell kommunikation. Med huvudkontor i Frankrike, Paris, är Antalis verksam i 30 länder och betjänar över 100.000 kunder genom ett team på 3.800 anställda. Våra 93 distributionscenter med fokus på ansvar inom miljö erbjuder service av världsklass.

antalis.png
bottom of page