Vätterleden Logistik AB söker nya kollegor

Vätterleden Logistik utvecklas och växer!

Är du intresserad av arbete hos oss på heltid, deltid eller kanske som ett extra-jobb lite då och då?

Skicka din ansökan, så hör vi av oss till dig när vi behöver förstärkning.

Vilka är vi?

På Vätterleden Logistik är vi ett gäng på runt 20 anställda. Vi arbetar med lager och logistik för ett dussintal kunder inom både B2B och B2C. Idag så sköter vi bland annat lager och logistikdistribution för Salming Sport AB, och Scandinavian Travel Innovation som ingår i vår egen koncern. Vi har dessutom ett dussintal externa kunder och hanterar allt från modekläder till djurtillbehör.

Hos oss får du chansen att jobba i en kreativ och dynamisk miljö. Vi sätter stort fokus på utveckling i nära samarbete med våra kunder. Vi befinner oss sedan april 2020 vid Landvetter flygplats i fina nya lokaler på 10000m2. Vi är ett ungt och växande företag som bildades 2017 och ägs av Vätterledens Handel och Industri AB. För villkor och regler kring anställning följer vi kollektivavtalet ”E-handel”.  

Beskrivning av arbetet:

Vi behöver dig som gillar lager och logistik! Du som gillar att jobba i en föränderlig miljö, vi har ofta nya kunder på väg in och ser gärna att du är kundorienterad och gillar at ta dig an nya utmaningar! Hos oss utvecklas verksamheten ständigt. Vi tycker det är spännande med problemlösning och hoppas du tycker detsamma!

Dina främsta arbetsuppgifter består av varierade uppgifter kring plock & pack och lageroptimering, samt visst fortdonsunderhåll av truckar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete, truck-kort och erfarenhet av våra lagersystem, Ongoing och Astro. Men detta kan vi även lära dig på plats.

Kvalifikationer

Du talar och läser svenska flytande

Det är meriterande om du har erfarenhet från lagerarbete och körkort för A-truck och B-truck

Du skickar din ansökan* till Tf. Logistikchef Magnus Behrman på Magnus.Behrman@vatterledenlogistik.se

Välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

*Ansökningshandlingarna och de personuppgifter som samlats in enligt ovan sparas i 2 år, därefter raderas uppgifterna. Vill du inte att vi sparar dina uppgifter meddelar du det i din ansökan.